SAISIKO SINULLE OLLA UNELMIESI VUOKRATYÖ?

Työntekijäksi meille

Seine Yhtiöt Oy "Seine" on rakennus- ja talotekniikka-alalle täysin suuntautunut henkilöstöpalvelualan yritys. Oli sinulla hakusessa lyhytaikainen tai pidempi työsuhde, tai etsit täydentäviä lisätöitä nykysein työsi rinnalle niin vastaus on Seine. Me välitämme jatkuvasti työpaikkoja rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaisille. Tarjontamme on lyhytkestoisista keikkaluontoisista työsuhteista aina pidempiaikaisempiin projekteihin asikasyritystemme työkohteissa. 

Seine Yhtiöt on vastuullinen työnantaja

Seine Yhtiöille työntekijöistä huolehtiminen ja heidän hyvinvointi on yksi henkilöstöpalvelun tärkeimpiä kulmakiviä. Alla yleistä tietoa työntekijälle tiedoksi

Työehtosopimukset

Noudatamme kaikissa työsuhteissa eri ammattiliittojen velvoittamia työehtosopimusta.

Vakuuttaminen

Seine Yhtiöiden kaikki työntekijät ovat vakuutettu Pohjola Vakuutus Oy:ssä.

Eläkevakuuttaminen

Seine Yhtiöiden kaikki työntekijät ovat vakuutettu Keskinäisessä työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa.

Työterveyshuolto

Seine Yhtiöt on järjestänyt työterveyshuollon kaikille yrityksessä työskenteleville työntekijöille lääkärikeskus Mehiläisessä. Työskentelet meillä missä tahansa Suomea ja tulit sairaaksi missä tahansa niin Mehiläinen on aina lähellä.

Sairaanhoitopalvelut

Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi, työntekijöiden käytössä on vapaaehtoiset sairaanhoitopalvelut lääkärikeskus Mehiläisessä.

Tietosuojaseloste

Psst. Muistathan ladata alla olevasta linkistä meidän rekisteri- ja tietosuojaselosteen.


Jos kiinnostuit, toimi näin

Ole hyvä ja täytä joko sähköinen työhakemus sivustoltamme, tai lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@seine.fi. Olemme sinuun yhteydessä ja varaamme sinulle sopivan ajan tapaamisen. Muistathan työhakemuksessasi kertoa hieman itsestäsi, kuten mikä on tämänhetkinen työtilanteesi, osaamisesi ja koulutustaustasi. Muistathan myös liittää hakemukseesi ajantasaisen CV:n. 


KYLLÄ KIITOS UNELMADUUNILLE