ASIAKKAALLE

Palveluvalikoimamme koostuu perinteisestä henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistuksiin.

Henkilöstövuokraus

KÄYTETYIN PALVELUMUOTO

Oli sitten tarpeena kiireapua muutamaksi päiväksi tai suurempi projekti, jossa työvaiheet muuttuvat jatkuvasti, eikä sen vuoksi asiakkaan ole järkevää palkata vaihekohtaisesti henkilöstöä, niin tällöin perinteinen vuokratyövoiman käyttö on juuri oikea valinta.

Myönnämme jokaiseen tilaukseen tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun tarkemmat ehdot on lueteltuna toimeksiantosopimuksessamme.

Ammattimaiset rekrytoinnit

AMMATTITAITOISTA REKRYTOINTIA

Etsitkö yritykseesi omaa työvoimaa, mutta haluat välttyä työvoiman rekrytointiin liittyvältä prosessilta. Entä oletko epävarma pitämäsi työhaastattelun jälkeen siitä, onko työnhakija juuri sopiva henkilö sinun yrityksellesi Tällöin rekrytointi henkilöstöpalvelualan ammattilaisen kautta on oikea valinta. Toimeksiannosta etsimme sinun vaatimuksia vastaavan henkilön ja ennen varsinaista rekrytointia palvelua on mahdollista räätälöidä siten, että palvelu aloitetaan tavallisella henkilöstövuokrauspalveluna, josta tietyn ajankulun jälkeen sinun on mahdollista palkata henkilö palkkiota vastaan oman yrityksesi palvelukseen.

Sovitaan tapaaminen

Pystytte vaivattomasti sopimaan maksuttoman kartoituskäynnin joko suoraan työkohteeseenne tai vaikka toimistollenne, jossa vuosien kokemuksen omaava toimihenkilömme pystyy yhdessä kanssanne arvioimaan henkilöstöön liittyviä kysymyksiä, ja sen pohjalta tekemään Teidän tarpeitanne vastaavan henkilöstön kartoituksen ja kohdeluontoisen suunnitelman.

Seine Yhtöiden vahvuus on sen vaivaton ja kustannustehokas tapa löytää juuri Teille sopivat ratkaisut esimerkiksi oman henkilöstönne yllättävän sairasloman sattuessa tai vaikka sesonkiluontoisen kiireen sattuessa etenkin silloin, kun oma henkilöstö ei vain yksinkertaisesti ehdi tekemään kaikkea itse.

Vai mennäänkö heti suoraan asiaan?

Voit lähettää alla olevalla sähköisellä lomakkeella helposti ja vaivattomasti tarjouspyynnön. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta siinä olevat kysymykset helpottavat huomattavasti oikeanlaisen työntekijän löytämistä juuri teille olevaan tarpeeseen. Tarjouspyynnön saatuamme olemme teihin yhteydessä noin 1 - 2 vuorokauden kuluessa.